Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare,

S.C. Q BIZ MANAGEMENT S.R.L. isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Ne-am luat angajamentul sa respectam actuala reglementare aflata in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, in special urmatoarele principii ce guverneaza prelucrarea:

SCOPUL

Scopul prelucrarii datelor il reprezinta:

CE DATE PRELUCRAM

Categoriile de date pe care le colectam direct de la dumneavoastra, prin completarea formularelor de abonare la newsletter, sms sau a formularului de contact:

Categoriile de date prelucrate automat:

TEMEIUL LEGAL

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate conform articolului 6 din GDPR daca:

PERIOADA DE STOCARE

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal este de 10 ani de la ultima interactiune cu noi. Dupa aceasta perioada, datele vor fi anonimizate.

DESTINATIA DATELOR

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Masuri de securitate a datelor cu caracter personal:

Administrația site-ului are dreptul de a aduce modificări și completări la această Politică de confidențialitate fără consimțământul utilizatorului.

 

MODIFICAREA DREPTURILOR ACORDATE

Pentru a-ti putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale. Ca sa fie cat mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poti sa verifici si sa modifici oricand acordurile existente prin intermediul site-ului monda folosind formularele de dezabonare in cazul sms-urilor si butonul de dezabonare din cadrul e-mail-urilor primite. Totodata poti oricand sa ne transmiti un e-mail la contact@monda.ro pentru a modifica oricare dintre preferintele tale.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Conform legislatiei in vigoare beneficiati de urmatoarele drepturile:

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@monda.ro

În situatia în care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

 

Va multumim ca ne-ati ales!