CINE SUNTEM?

Monda reprezinta un lant de magazine second-hand ce comercializeaza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii diverse, importate din Anglia, Olanda, Germania, Austria si Elvetia. Toate aceste articole sunt atent selectionate si sortate pe categorii astfel incat sa oferim fiecarui client ce ne calca pragul o experienta placuta.

MISIUNEA MONDA

Misiunea MONDA reprezinta imbunatatirea mediului inconjurator prin intermediul reciclarii si in acelasi timp un portofoliu diversificat de produse ce ofera consumatorilor articole vestimentare in tendinte.

CE INSEAMNA RECICLAREA PENTRU NOI?

In ziua de astazi auzim din ce in ce mai des despre notiunea de “reciclare” pentru imbunatatirea calitatii vietii la nivel global. Noi credem cu tarie in acest concept si o sa va prezentam doar cateva dintre motivele pentru care purtarea articolelor second-hand inseamna o planeta mai curata si implicit o viata mai sanatoasa pentru noi toti:
1. Atunci cand hainele si incaltamintea sunt aruncate se formeaza in timp cantitati imense de deseuri care se descompun in zeci de ani si care emana in atmosfera substante nocive pe care noi le inhalam.
2. Atunci cand nu se recicleaza haine si incaltaminte inseamna ca fabricile sunt nevoite sa produca tot mai mult din aceste articole. Toate utilajele folosite la nivel industrial si la capacitate maxima polueaza aerul pe care il respiram.
3. Productia de bumbac polueaza apa potabila! Iubim cu totii acest material, dar din pacate producerea sa in masa ne afecteaza fara ca nici macar sa stim! 22.5% din toate insecticidele folosite in agricultura si 10% din toate pesticidele sunt utilizate DOAR pentru productia de bumbac. Deci si mai multe substante chimice care ajung in apa pe care o bem si in aerul pe care il respiram!
4. Prea multa apa consumata in aceasta industrie a fashion-ului! Stiati ca productia unui singur tricou de bumbac necesita 2700 de litri de apa? Si cand ne gandim ca exista tari in lumea aceasta in care apa potabila este un lux si oamenii sunt afectati zilnic de acest lucru.
5. Nici productia de materiale sintetice precum poliesterul si nylonul nu este sigura in ceea ce priveste nivelul de poluare. Aceste materiale sunt realizate din produse petrochimice, niste derivate obtinute in urma rafinarii petrolului. Deci din nou alte produse chimice care ajung tot la noi!

VIZIUNEA MONDA

MONDA isi doreste sa devina un ecosistem complex care reuneste atat pasiunea pentru moda cat si dorinta de a imbunatati calitatea vietii la nivel global prin reutilizarea articolelor vestimentare pe care le comercializeaza. Ne dorim sa formam un mediu de coalizare bazat pe respect al tuturor ce cred in viziunea noastra, clienti si angajati ai companiei deopotriva.

VALORILE MONDA

Ca orice companie avem niste stalpi valorici dupa care ne intreprindem activitatea:
Respect
Facem parte dintr-un mediu in care ne respectam unii pe altii si credem cu tarie ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe cei din jur asa cum ne-am dori ca acestia sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar ne respecta la randul lor valorile.
Pasiune
Punem suflet in ceea ce facem si ne dorim sa crestem. Stim ca acest lucru nu este posibil decat cu ajutorul clientilor nostri, asa ca incercam sa le oferim cea mai buna experienta atunci cand ne viziteaza magazinele.
Integritate
Suntem sinceri, deschisi si transparenti, atat cu clientii cat si in cadrul colectivului in care lucram. Incercam sa fim obiectiv, tinem la etica si profesionalism.
Colaborare
Punem accentul pe comunicarea angajat-client si angajat-angajat deopotriva. Am invatat ca pentru a ne fi ascultate opiniile, trebuie sa stim sa ascultam si noi la randul nostru. Constientizam faptul ca suntem diferiti si de multe ori putem avea opinii diferite. Incercam sa gasim solutii pentru orice situatie si consideram ca atat timp cat exista colaborare cu siguranta va exista si o rezolvare.
Dezvoltare
Ne dorim sa invatam continuu si sa ne dezvoltam atat social cat si profesional, astfel incat sa oferim clientilor cele mai bune servicii. In acelasi timp, recunoastem ca suntem supusi greselii si invatam din experientele noastre. Suntem adaptabili si deschisi la schimbare

PRETURI SI PROMOTII

Politica de pret/Kg din cadrul magazinelor noastre este urmatoarea:

In prima zi
– 99 lei/kg la haine si articole din piele,
– 119 lei/kg la incaltaminte.
A doua zi
– 89 lei/kg la toate produsele.
A treia zi
– 69 lei/kg la toate produsele.
Restul primei saptamani
– 49 lei/Kg la toate produsele.

Apoi preturile scad dupa cum urmeaza:

In a2a saptamana pretul este 39 RON/Kg.
In a3a saptamana produsele ajung la 29 RON/Kg.
In a4a saptamana pretul in primele 2 zile este 20 lei/kg iar restul saptamanii doar 10 RON/Kg.

Apoi ciclul se reia si reinnoim complet lotul de marfa.

Promotii

De asemenea, orice promotie suplimentara pe care o facem in magazine, o veti regasi si in aceasta sectiune de pe site. Noi va vom anunta chiar aici in cel mai scurt timp!
Pentru a vedea cand sunt urmatoarele loturi noi ale magazinelor noastre da click aici.

Zilnic completări de haine!

Facem zilnic completari de haine in magazine, astfel iti poti innoi garderoba cu ceea ce ai căutat și nu ai găsit în ziua precedentă. Zilnic poti gasi alte articole vestimentare fata de ziua anterioara si iti punem la dispozitie o diversitate larga de îmbrăcăminte și încălțăminte, noua si second hand: cămăși, bluze, rochii, fuste, haine de piele, geci, tricouri, pulovere, pantofi sport, pantofi eleganți, încălțăminte de iarna sau de vară ș.a.m.d., în funcție de sezon.